Debreceni Egyetem

2023.04.14. 08:29

Hat hazai meccset játszanak hétvégén a DEAC csapatai

Csak a kézilabdázók mennek idegenbe

Forrás: Napló-archív

Kosárlabda

A rájátszásban harcol a DEAC férfi kosárlabdacsapata az NB I./A-ban. Szerdán a címvédő Falco KC elleni, három győzelemig tartó párharc első mérkőzését elveszítették a fekete-fehérek Szombathelyen, így hátrányba kerültek. A két gárda szombaton 18 órától az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban vívja az újabb mérkőzését, ahol lehetőség nyílik az egyenlítésre, olvasható a hirek.unideb.hu-n.

Futsal

A DEAC női futsalcsapata megkezdi a küzdelmeket az NB I. felsőházában. Üveges Katalinék elsőként a 2F-Bau Tolna-Mözs ellen lépnek pályára, vasárnap 18 órakor a DESOK-ban.

Kézilabda

Idegenbeli NB I/B-s megmérettetés vár a DEAC férfi kézilabdacsapatára. A hajdúságiak a Tatai KC-vel csapnak össze pénteken 19 órakor a Güntner Arénában.

- Ellenfelünk egyik meghatározó tagja Tatai Péter, akinek ha jó napja van, bármelyik csapat dolgát meg tudja nehezíteni. A rutinos kapus bravúrokra képes, tudjuk, mire képes. Tisztában vagyunk azzal, hogy a tataiak gyakran előveszik a nyitott védekezést, erre szintén készülünk – hangsúlyozta a DEAC balszélsője, Illés Tamás.

Röplabda

Az NB II. Kelet alsóházi rájátszásában harcol a DEAC női röplabdacsapata, amely vasárnap 14 órakor az Egri Városi Sportiskolát látja vendégül a DESOK-ban.

Labdarúgás

Zsinórban harmadik hazai mérkőzésükre készülnek a DEAC futballistái. Az NB III. Keleti csoport 32. fordulójában a Hajdúszoboszló lesz a vendég, a bajnokit vasárnap 17 órakor a Dóczy utcai sportcampuson rendezik. Az újonnan átadott főlelátót továbbra sem vehetik igénybe a szurkolók, csak a szemközti, B szektorban lehet helyet foglalni.

Ugyancsak vasárnap mérkőzik meg ellenfelével a DVSC-DEAC: a női NB II. Keleti csoportjában a Nyíregyháza látogat a DVSC Labdarúgó Akadémia edzőközpontjába. A nyírségiek elleni találkozón 14:30-kor indul útjára a labda.

Floorball

A férfi floorball OB I. rájátszásában szereplő fekete-fehér alakulat az Ares HC '94 ellen vívja újabb párharcát, amelynek első felvonása szombaton 16 órakor lesz a Kecskeméti János Sportcsarnokban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában