Labdarúgás

2021.10.22. 10:29

DVSC: mindegy, ki az ellenfél, itthon kell tartani a három pontot

A Loki támadója szerint foggal-körömmel kell harcolni a győzelemért.

DVSC-UTE NBI. 2. forduló 2-2

Fotó: Napló-archív

Ezúttal sem vár könnyű mérkőzés a Lokira, ugyanis a dobogó harmadik fokán álló Puskás Akadémia jön a Nagyerdőre vasárnap délután. A találkozóról a debreceni csapat eddig két gólnál tartó támadóját, Tischler Patrikot kérdezte a DVSC hivatalos oldala.

– Sajnos eddig nem úgy sikerültek a meccseink, ahogy elterveztük, szóval mindegy, ki az ellenfél, nincs mese, itthon kell tartanunk a három pontot. Erős gárda érkezik hozzánk, de úgy érzem, magunk mögött tudtuk hagyni a Mezőkövesd elleni vereséget, és csak a hétvégi összecsapásra fókuszálunk. Hazai pályán, szép számú nézőközönség előtt még nagyobb öröm lenne nyerni, hisz a debreceni drukkerek is elvárják tőlünk a sikert és a jó játékot. Szeretnénk nyerni és kiszolgálni őket, már csak azért is, mert lecsúsztunk a tabella 10. helyére. Foggal-körömmel kell harcolnunk a három pontért, és szeretnénk bebizonyítani, hogy nem ott van a helyünk – zárta szavait Tischler Patrik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában