Kézilabda

2021.02.05. 08:13

Más időpontban lesz a Fradi elleni rangadó

A jövő szerdára tervezett FTC-Rail Cargo Hungária – DVSC Schaeffler mérkőzést a zöld-fehérek BL-kötelezettsége miatt egy későbbi időpontban rendezik meg.

20200201 Debrecen Fotó: Matey István MI Hajdú-bihari Napló DVSC Schaeffler – Kastamonu Belediyesi női kézilabda EHF-kupa mérkőzés a Hódos Imre Sportcsarnokban. képen: KOVÁCS Anna #33

Fotó: Napló-archív

A zaklatott szezon újabb fejezeteként ezúttal a norvég Vipers Kristiansand európai túrája miatt nem lesz Fradi–Loki magyar bajnoki – számolt be a debreceni klub hivatalos honlapja. Norvégiában február 17-ig nem lehet semmilyen sporteseményt rendezni, így a Bajnokok Ligájában amúgy is nagy restanciával bíró Vipers útra kelt, hogy pótolja elmaradt meccseit. Az északiak az előre tervezett szombati mérkőzés után hétfőn is pályára lépnek Budapesten, így a Ferencváros – amely csütörtökön Rosztovba utazik – kérte a szerdai bajnoki meccs elhalasztását. A találkozó új időpontjáról később döntenek.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában