labdarúgás

2021.02.17. 15:57

Dombi Tibor: valahol mi is tehetünk arról, hogy ezt meglépte a klub

A DVSC legendája megszólalt az edzőváltással kapcsolatban.

Fotó: Napló-archív

Mint ismeretes, Huszti Szabolcs és Toldi Gábor vette át a stafétát Kondás Elemértől, a döntésről sajtótájékoztatón számolt be a klub kedd délelőtt a Nagyerdei Stadionban.

– Szerencsére én maradhattam a stábtagok között – kezdte Dombi. – Egy pár napig ez még azonban most bánt is egy kicsit, hiszen egyrészt nem szeretem a változásokat, másrészt valahol mi is tehetünk arról, hogy ezt meglépte a klub. A másik oldalról nézve viszont nagyon várom az új stábbal a közös munkát. Továbbra is azon fogunk dolgozni, hogy a DVSC visszakerüljön méltó helyére. Nemes, jó kis feladat ez, de azt gondolom, hogy továbbra is minden adott ahhoz, hogy a tőlünk elvárt eredményt érjük el. Jön valami új, valami más, a cél azonban nem változik: jól kinéző futballt szeretnénk a pályára vinni, feljutni az NB I.-be és egy szerethető csapatot kialakítani, vagy ha már ez kialakult, akkor megtartani ezt az érzetet.

HBN

Kapcsolódó cikkek:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/nagy-lehetoseg-elott-a-huszti-toldi-paros-5010304/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/boduletes-szabadrugas-es-felejthetetlen-ollo-is-van-a-legszebb-huszti-golok-kozott-5009074/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/videos-osszefoglalo-a-dvsc-gyirmot-merkozesrol-5007958/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/dvsc-megszolalt-az-uj-edzoparos-5006950/

https://haon.hu/sport/helyi-sport/szabo-peter-az-edzovaltasrol-ki-akartunk-szakadni-a-megszokott-kozegbol-5006854/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában