labdarúgó nb ii.

2021.01.28. 09:51

DVSC: élőben lehet majd követni a hétvégi meccset

Tévében és élő streamen is látható lesz a tavaszi nyitómeccs.

Fotó: Napló-archív

Másfél hónap után tovább folytatódik a szezon, vasárnap délután végre ismét bajnoki pontokért mérkőznek meg a csapatok a Merkantil Bank Ligában. Mint ismert, itthon kezd a DVSC, amely a tabella 13. helyén álló, nemrég edzőváltáson áteső BFC Siófokot fogadja a tavaszi nyitányon.

A két fél július eleji, siófoki összecsapása forró kánikulát, mintegy félezer Loki-drukkert, egy Tischler-bombát és a találkozó végéhez közeledve egy hazai gólt hozott, így akkor 1-1 ponttal gazdagodtak a csapatok – olvasható a Loki honlapján.

A hazai pályán továbbra is százszázalékos DVSC nem titkolt célja, hogy a Balaton-partiakat is két vállra fektesse, megőrizve ezzel kiváló mérlegét a Nagyerdőn.

A jelenlegi járványhelyzet miatt továbbra is nézők nélkül rendezik a mérkőzéseket, de természetesen ezúttal sem hagyjuk cserben a futballra kiéhezett Loki-szurkolókat, akik a Debrecen Televízióban, és élő streames közvetítésen keresztül is láthatják majd a vasárnap 17 órakor kezdődő Siófok elleni összecsapást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában