kézilabda

2020.02.12. 20:03

Visszavonul Varsányi Nóri

Nehéz döntést hozott a DVSC Schaeffler jobbszélsője – olvasható a cívisvárosi klub honlapján.

Fotó: dvsckezilabda.hu

A mindenki által csak Nyüzinek becézett szélső Nádudvaron kezdte a pályafutását, aztán Derecske érintésével került Debrecenbe 2009 nyarán, azóta összesen 280 tétmeccsen lépett pályára (231 bajnoki, 25 nemzetközi kupa, 24 Magyar Kupa) a Lokiban.

Egész profi pályafutása a DVSC-hez kötődik. A klub történetében az NB I.-es meccsek számát tekintve a 9., minden meccset figyelembe véve a 12. helyen áll az örökrangsorban.

Régóta érlelődött a döntés

– Nem sok meccset hagytam ki pályafutásom során, de azt kevesen tudják, hogy hosszú ideje szenvedek a sarkam miatt, másfél éve szedem a fájdalomcsillapítókat, hogy játszani, edzeni tudjak – árulta el Varsányi Nóra. – Nehéz volt meghozni a döntést, de így nem akartam tovább játszani, a hosszú kihagyással járó műtétet pedig nem akartam vállalni. Felkészültem a civil életre, sportközgazdászként végeztem a Debreceni Egyetemen. Nagyon szépen szeretném lezárni a pályafutásomat, főleg mert a nyáron számomra tényleg vége a kézilabdának, alacsonyabb osztályban sem szeretnék már játszani. Remélem, a csapattal együtt kihozzuk a maximumot ebből a szezonból! – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában