Óvodagála

2024.06.14. 15:07

Gáláztak az ovisok Körösszegapátiban

A kicsik nyugdíjba vonuló óvó nénijüktől is elköszöntek. Az eseményen körösszegapáti polgármestere, Tarsoly Attila is részt vett.

Vmirjáncki József

Gálát tartottak a napokban a körösszegapáti óvoda növendékei. Az eseményen a kis óvodások évről évre bemutatják azt, amit az elmúlt időszakban tanultak. Az ünnepi műsorra érkezőket sok-sok virággal szépen feldíszített kultúrház várta, mely Méhesné Hefer Gyöngyike Tímea, Fekete Bianca, Varga Anita szülők és Daniné Farkas Anikó óvónő munkáját dicséri.

óvoda körösszegapáti
Óvodagálát tartottak Körösszegapátiban
Forrás: Vmirjáncki József

A kis- és nagycsoportos gyerekek köszöntötték az édesanyákat, nagymamákat, megköszönték a velük foglalkozó óvónénik, dajkák lelkiismeretes munkáját. Sok vers, ének hangzott el, táncokat láthattak a megjelentek. Daniné Farkas Anikó óvodapedagógus és segítője, Dráguly Sándorné rendezték keretbe a kisgyermekek műsorát.

Óvónőt is búcsúztattak a körösszegapáti gyerekek

Az óvodagálán megjelent Gyöngyiné Bagdi Tünde óvónő is, aki több mint negyven évi munkavégzés után vonult nyugdíjba. A szakembernek Tarsoly Attila polgármester és Pintye Edit iskolavezető megköszönte a lelkiismeretes munkát, és hasznos pihenést, jó egészséget kívántak neki. A nyugdíj előtt álló óvónőt a gyermekek és a szülők is köszöntötték. A volt csoportjába járó gyermekek szülei tablót készítettek az elmúlt években készült képekből, ezt adták a búcsúzó óvó néninek.

körösszegapáti óvoda gála
Gyöngyiné Bagdi Tünde (b) tablót is kapott ajándékba
Forrás: Vmirjáncki József

Az óvodagála befejeztével Tarsoly Attila polgármester és Varga János, a helyi roma önkormányzat elnöke virágot adott át az eseményen megjelent szülőknek, nagyszülőknek.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában