Kultúra

2024.06.23. 13:40

Fotópályázatot hirdet a hajdúsámsoni önkormányzat

Haon.hu

A pályázat célja mai szemmel bemutatni a város értékeit, természeti és épített örökségét, illetve a helyiek mindennapjait

Forrás: Napló-archív

Hajdúsámson lencsevégen 2.0 címmel hirdet fotópályázatot a hajdúsámsoni önkormányzat – olvasható a közösségi oldalukon. Céljuk, hogy az alkotók egyedi látásmóddal, mai szemmel mutassák be a város értékeit, természeti és épített örökségét és a helyiek mindennapjait. Felhívják a figyelmet, hogy a pályaműveket online regisztrációt követően lehet beküldeni elektronikus úton a [email protected] email címre. A pályázaton 14. életévüket betöltött hajdúsámsoni lakosok, amatőr és hivatásos alkotók is részt vehetnek, és csak saját alkotással nevezhetnek.

Három kategóriát határoztak meg, melyekben nevezhetnek a fotósok: természet, épített örökség, életképek. Ami a díjazást illeti, kategóriánként 1-3. helyezéseket osztanak ki, melyekhez tárgynyeremény is fog tartozni, valamint különdíj, melyet a közönség szavazatainak száma alapján bírálnak majd el. A pályaművek beküldési határideje augusztus 16. péntek, 12 óra. Az eredményeket a városnapi rendezvény keretében hirdetik ki, melyről előzetes értesítést küldenek a nevezőknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában