Helyi kultúra

2022.04.27. 08:48

Hatvanisokkal találkozott K. László Szilvia költő, meseíró

Forrás: Debreceni Hatvani István Általános Iskola

A Debreceni Hatvani István Általános Iskola meghívására az Olvasás hete programsorozat alkalmából kis olvasóival találkozott K. László Szilvia költő, meseíró, tudatta portálunkkal az intézmény.

A Marci-történetek, a Zseton, Timitom, Miri, és még sok más népszerű meseszereplő megálmodóját több mint kétszáz alsó tagozatos gyermek várta az intézmény tornatermében. Az eddig csak könyvekből ismert alkotó örömmel olvasott fel hallgatóságának írásaiból, játszott le részleteket megzenésített verseiből, és válaszolt az érdeklődők kérdéseire. 

A nagy érdeklődésre való tekintettel egymás után kétszer megtartott beszélgetések mindegyike az iskola tanulóinak szavalataival zárult, akik korábban a költészet napján megrendezett versmondó versenyen K. László Szilvia költeményeivel szerepeltek. 

Az eredeti szakmáját tekintve kisgyermeknevelő és gyógypedagógus író kedves, közvetlen személyisége, és a vele való találkozás, beszélgetés minden hatvanis számára feledhetetlen élmény volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában