Felhívás

2020.03.28. 14:31

Rajzpályázatot hirdet a Debreceni Vidámpark

A veszélyhelyzet ideje alatt a Vidámpark online rajzpályázattal szeretne szárnyakat adni a mindennapjaikat otthon töltő iskolások kreativitásának.

Fotó: Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft.

A járványügyi veszélyhelyzetre tekintettel a Debreceni Vidámpark zárva tartja kapuit, ám addig is országos felhívást hirdet „Rajzold meg álmaid vidámparkját!” címen – derül ki a Nagyerdei Kultúrpark Nonprofit Kft. közleményéből.

A pályázatra az ország bármely általános iskolájából lehet jelentkezni, az alkotások tematikája a Vidámparkban átélt vagy elképzelt élmények illusztrálása. A pályázatra osztályonként egy rajzot lehet benevezni, melynek technikája kötetlen, mérete azonban meghatározott, A/3, vagy A/4-es nagyságú legyen. Az elkészült pályaműveket e-mailen, képformátumban fogadják április végéig, és ezután kerülnek fel az intézmény közösségi oldalára. A közönségdíjat az az alkotás kapja, amelyre az online tér látogatói a legtöbb kedvelést adják.

Az intézmény által három legötletesebbnek ítélt remekmű elkészítőinek, vagyis a nyertes osztályoknak a jutalma egy teljes nap felhőtlen szórakozás és korlátlan játékhasználat.

A beküldött alkotások a későbbiekben az újranyitást követően kiállításra kerülnek. A pályaművek beérkezési határideje április 30., az eredményhirdetésre a közösségi oldalon május 4-én, 10 órakor kerül sor.

Az alkotásokat a [email protected] e-mail címre várják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában