Közlekedés

2024.06.19. 14:23

Oké, hogy van másik kijárat, de… – most a Jerikó utcáról jött megdöbbentő parkolós fotó

Haon.hu

Erősen indult béna parkolások frontján a nyár Debrecenben: még a hónap legelején lett meg az első erős jelölt a júniusi Hellósztok, kocsival vagyok, és nem félek bárhol otthagyni címre, a padkát gondolatban meghosszabbító BMW-st aztán egy felfestést elég sajátosan értelmező opeles követte a Faraktár úti Lidlnél egy bő héttel ezelőtt. A legújabb versenyző, vagy inkább versenyzők a Jerikó utcáról érkeztek, és bár nem tudjuk, hogy a tyúk vagy a tojás volt előbb – azaz melyik állt a másik mellé, és mikor –, semmiképpen sem szerencsés így blokkolni a kettő közül az egyik parkolókijáratot.

debrecen parkolás jerikó utca
Se ki, se be, maximum a másik irányba – elmért parkolás a debreceni Jerikó utcán
Forrás: Facebook / Debrecenben Hallottam

Rendszeres a rossz parkolás a környéken

A fotót az egyik nagy debreceni Facebook-csoport tagja lőtte, és szerda reggel posztolta ki. A kommentelők szerint egyébként nem újdonság, hogy a környéken ennyire rossz helyen állnak meg, erre erősít rá a parkolóról készült 2023 szeptemberi Google-utcakép is, amelyen szintén eltorlaszolja két jármű a bejáratot, és a rájuk nagyjából merőlegesen álló sötét színű autó mellett is csak centizgetve lehetne elférni. Külön érdekesség, hogy az egyik furcsán parkoló autó mindkét képen egy fehér Ford Mondeo, és bár nem állítható biztosan, hogy ugyanarról a járműről van szó, azért van rá némi esély.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában