Nehéz lesz megszokni?

2024.06.22. 10:29

Költözik a belvárosi Meki

A nyitvatartás változatlan marad, a dolgozói létszámot pedig bővítik. Az öt debreceni McDonald's üzemeltetője elárulta, pontosan hol nyit az új hely.

BDR Média

Új helyre költözik az egyik debreceni McDonald's

Forrás: illusztráció / Shutterstock

– Aláírtuk a bérleti szerződést, így az Arany János utcai McDonald's éttermünk átköltözik a MÁV-székházba, a No. 1 Bisztró és a nemrég bezárt DiVino helyére – erősítette meg a Cívishír értesüléseit Cserháti Gabriella, az öt debreceni McDonald's étterem üzemeltetője. A cél az, hogy olyan helyen létesítsenek éttermeket, ahol a vendégeik a legkényelmesebben érhetik el és vehetik igénybe szolgáltatásaikat.

Debrecen McDonlad's
Az Arany János utcai McDonald's
Forrás: Cívishír

Ekkor nyithat az új helyen a debreceni McDonald's

Jövő év első negyedévére tervezzük a nyitást. Jelenleg a tervezési szakaszban vagyunk, majd jön az engedélyeztetés. Ez egy műemlék jellegű épület, így utóbbi sok időt vesz igénybe. Úgy számolunk, hogy ősszel kezdjük az építkezést, és 2025 elején vehetik birtokba a vásárlók

– ismertette Cserháti Gabriella a Cívishírnek. Hozzátette, a Piac és a Zamenhof utcára is szeretnének egy-egy teraszt. Az új étterem valamivel kisebb lesz az Arany János utcainál, de a tervek szerint egy nagyon szép és az új kihívásoknak megfelelő hely várja majd a vendégeket ugyanúgy, mint a többi McDonald's-ban.

Debrecen McDonlad's
Ide költözik amajd z étterem
Forrás: Cívishír

– Több szempontot is figyelembe vettünk a költözés kapcsán. A legfontosabb, hogy a Jövő élménye egy új helyen valósuljon meg. A többi étteremben ezt már megcsináltuk, ez a kioskos, azaz érintőképernyős rendelési rendszer. A dolgozóinkat természetesen megtartjuk, sőt, a létszámot bővíteni is fogjuk. A nyitvatartás sem fog változni, péntek és szombat éjszaka hosszabb ideig, hajnali 6 óráig várjuk majd vendégeinket. Terveink szerint az Arany János utcai üzlet bezárása és a MÁV-székházban lévő kinyitása között csak egy-két hét fog eltelni, így huzamosabb ideig senki nem marad Meki nélkül a belvárosban – zárta gondolatait Cserháti Gabriella.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában