Együtt a közös célokért

2024.06.21. 11:09

Átvették megbízólevelüket a nemzetiségi képviselők Nádudvaron

Négyen vették át mandátumukat, többségük most is roma képviselő.

Marján László

A június 9. napján zajlott roma nemzetiségi önkormányzati képviselők választásán az ötfős képviselő-testületbe választott tagok június 20-án, csütörtökön vehették át megbízólevelüket a Helyi Választási Bizottság elnökétől.

A 2024 októberétől mandátummal bíró roma nemzetiségi képviselők a városveztővel.  A képen balról: Lakatos István, Kovács Zsolt Csabáné, Maczik Erika polgármester, Kovács István, Balogh Emma.
A 2024 októberétől mandátummal bíró roma nemzetiségi képviselők a városvezetővel.  A képen balról: Lakatos István, Kovács Zsolt Csabáné, Maczik Erika polgármester, Kovács István, Balogh Emma.
Forrás: Marján László

A képviselők átvehették megbízólevelüket

A választási eredmény alapján a testületbe jutók: Kovács István, Lakatos István, Kovács Zsolt Csabáné, Balogh Emma, Varga Dávid. Közülük az első négy megválasztott képviselő vette át mandátumát igazoló megbízólevelet a városháza tanácskozótermében.

Megválasztásukhoz Maczik Erika, Nádudvar polgármestere is gratulált, munkájukhoz is sok sikert kívánt, s bizodalmát fejezte ki, hogy a 2019-2024-es ciklushoz hasonlóan a 2024. október 1-jén kezdődő ötéves periódusban is jól fognak tudni együtt dolgozni.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában