Olvasónktól érkezett

2024.06.23. 19:14

Elballagtak a nyíradonyi végzősök

Haon.hu

Elballagtak a Nyíradonyi Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium végzős diákjai szombaton. A tanulók a rekkenő hőség miatt sátrak árnyékába húzódtak az ünnepség idejére, a búcsúzó- és búcsúztatóbeszédeket is lerövidítették az egészségük érdekében. A ballagáson az iskola elismeréseit is kiosztották: a Kölcsey-emlékplakettet Bíró Dorka, míg a Kölcsey-emléklapokat ebben a tanévben Bojti Emma, Kaprinyák Kincső, Lukács Tamara és Jeles Gábor vehették át.

Az iskolai elismeréseket is kiosztották a nyíradonyi ballagáson
Az iskolai elismeréseket is kiosztották a nyíradonyi ballagáson
Forrás: magánarchívum

Berekszászi Natália igazgató a Magyar Olimpiai Akadémia köszönőlevelét is felolvasta, melyet a ballagó „A” osztálynak címeztek. Az ő  közreműködésükkel rendezte meg Nyíradony városa az elmúlt ősz folyamán az MOA 78. Országos Vándorgyűlését. A tanulmányi eredményekért, a közösségi munkáért, a tánc- és sporttevékenységekért járó okleveleket, további elismeréseket, jutalomkönyveket, emléklapokat már a hűvösebb osztálytermükben vehették át a diákok, így az olimpiai akadémia évkönyvét is, melyben 28 oldal az iskolájukban tevékenykedő Harangi Imre Olimpiai Baráti Körben végzett munkájukat dicséri.

nyíradony ballagás
Sátrak árnyékában rendezték az ünnepséget
Forrás: magánarchívum

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában