Tájékoztatás

2023.09.22. 12:59

Szombaton és hétfőn is változik a forgalmi rend a Segner téri aszfaltozás miatt

Debrecen önkormányzata kerülőút használatára kéri a közlekedőket.

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Mint arról korábban már beszámoltunk a Debrecen 2030 Program részeként javában elkezdődtek az útfelújítási munkálatok a Segner-tér, a Kishegyesi út és a Hatvan utca közötti részen. Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának közleményében olvasható, hogy szeptember 23-án 6 óra 30 perctől várhatóan 15 óráig a Tócóskert felőli oldalban, a Segner téri buszmegálló melletti forgalmi sávok burkolatának marását végzi a kivitelező. A munkálatok idején a forgalmi sávokat szakaszosan lezárják, a továbbhaladás minden irányban folyamatosan biztosított lesz. A jelzőlámpák sárga villogó üzemmódban fognak működni, így a forgalom haladásának segítése érdekében jelzőőrös forgalomirányításra kell számítani.

Szeptember 25-én 8 óra 30 perc és 16 óra között – amennyiben azt az időjárási viszonyok lehetővé teszik – a belvárosi oldalban lévő gyorsító és külső egyenes sáv aszfaltozását (kopóréteg) végzi a kivitelező. A munkavégzés ideje alatt a Hatvan utcáról a kisívű jobbra kanyarodás tilos lesz. Az önkormányzat kéri az arra közlekedőket, hogy amennyiben tehetik, a kivitelezés ideje alatt a Nagy Imre utca igénybevételével kerüljék el ezt az útszakaszt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában