Beruházás

2023.03.29. 18:43

Debreceni Fidesz-KDNP: a város vezetése azon dolgozik, hogy a jövő iparágai települjenek a cívisvárosba

Így reagált a frakció az LMP közlésére.

Úgy vélik, Debrecen gazdasági jövőjének a kulcsa a BMW debreceni üzeme lehet

Forrás: Napló-archív

Közleményében reagált a debreceni Fidesz-KDNP frakció az LMP március 29-i sajtótájékoztatóján elhangzottakra.

„A város gazdasági jövőjének kulcsa a BMW Debrecenben megvalósuló legkorszerűbb és világelső, karbonsemleges üzemének a kialakítása. Aki ezt a beruházást támadja, az Debrecen jövőjét támadja!

Tehát joggal kijelenthető, hogy a baloldal és benne az LMP teljes mértékben Debrecen ellen dolgozik. Már nincs más céljuk, mint a debreceni BMW beruházás megakadályozásával a debreceni gazdaság tönkretétele és a munkahelyek ezreinek veszélyeztetése. Debrecen élen jár a járműipari és elektromobilitást erősítő beruházások megvalósításában, melyek debreceni családok ezreinek jelentenek biztos megélhetést, stabilitást.

A Fidesz-KDNP frakció és a város vezetés, ellenben a baloldallal, azon dolgozik, hogy Debrecenbe a jövő iparágai települjenek, minden szigorú környezetvédelmi szabály betartása mellett, megvédve és biztosítva a stabil megélhetést, az anyagi biztonságot, a fiatalok számára pedig megfelelő jövőképet.” – fogalmaztak a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában