Olvasói levél alapján

2021.12.11. 08:00

Megoldásra vár a Hármashegy utca megállójának ügye

Újabb utasvárók kihelyezése, felújítása van tervben.

Egyre több megálló fejlődik, újul meg Debrecenben városszerte | Fotó: Napló-archív

Egy olvasónk a szerkesztőségünkhöz eljuttatott üzenetében nehezményezte, hogy bár több új buszmegállót is telepítettek városszerte, a Hármashegy utcával szembeni megállónak nincs fedett várórésze. Észrevétele alapján megkerestük a debreceni polgármesteri hivatalt, hogy a buszmegállók állapotáról, esetleges fejlesztésekről kérdezzünk. 
A polgármesteri hivatal válaszában közölte, jelenleg Debrecenben csaknem 650 közösségi közlekedési megállóhely van. 

 

Nagy figyelmet kapnak 

 

– Az elmúlt három évben számos megállóhelyre helyeztek ki fedett utasvárót, és a már meglévők állagmegőrzésére, fenntartására is nagy fokú figyelmet fordítottunk. Az olyan utasvárókat, melyek szerkezeti és esztétikai állapota már nem volt megfelelő, kicseréltük. Folyamatosan arra törekszünk, hogy minél több közösségi közlekedési megállóhelyhez kerülhessen fedett utasváró – írták, hozzátéve, a rendelkezésükre álló lehetőségekhez képest 2022-ben is terveik között szerepel a már meglévő utasvárók felújítása, valamint újak kihelyezése. – Megoldandó feladataink között szerepeltetjük a „Hármashegy utca” elnevezésű közösségi közlekedési megállóhelyhez fedett utasváró kihelyezését – olvasható a hivatal válaszában. 

 

PSZ 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában