Helyi közélet

2017.03.26. 10:26

Tavaszi motoros felkészítés Debrecenben

Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök közreműködésével szerveztek motoros vezetéstechnikai felkészítést a cívisvárosban.

Debrecen - A hajdú-bihari rendőrök közreműködésével szerveztek motoros vezetéstechnikai felkészítést a cívisvárosban.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a Debreceni Járási Hivatal Közlekedési és Fogyasztóvédeli Főosztálya, A Közlekedésbiztonságáért Alapítvány, valamint a Hajdú-Bihari Motorosok Egyesülete az elmúlt évekhez hasonlóan idén is közösen szervezett motoros vezetéstechnikai felkészítőt a kétkerekű gépjárművezetők részére.

A motorkerékpárral, illetve mopeddel érkezőknek 2017. március 25-én Debrecenben, a Járási Hivatal Műszaki Vizsgabázisán lehetősége nyílt tudásuk felfrissítésére egy vezetéstechnikai pályán. A rendezvényen résztvevők KRESZ-tesztet tölthettek ki, egy motoros szimulátor segítségével fejleszthették tudásukat és a helyszínen ingyenesen átvizsgáltathatták gépjárműveiket, hogy megfelelnek-e a közúti közlekedéshez szükséges feltételeknek. A széleskörű összefogásnak köszönhetően az eseményen több mint száz motoros vett részt.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában