Helyi közélet

2014.05.21. 13:16

Közlekedés a magyar válogatott meccs idején

Debrecen - Holnap (2014. május 22-án), azaz csütörtökön rendezik meg a Magyarország - Dánia felkészülési labdarúgó mérkőzést Debrecenben. Emiatt a közösségi közlekedésben változásokra kell számítaniuk a DKV utasainak.

Debrecen - Holnap (2014. május 22-án), azaz csütörtökön rendezik meg a Magyarország - Dánia felkészülési labdarúgó mérkőzést Debrecenben. Emiatt a közösségi közlekedésben változásokra kell számítaniuk a DKV utasainak. A nagy érdeklődésre való tekintettel ezen a napon a kora esti órákban, valamint a mérkőzés végéhez igazodva sűrített menetrend szerint közlekednek járataink az 1-es villamos vonalán, valamint a S1 jelzéssel Stadion járatokat indítunk a Stadiontól a következők szerint:

1-es villamos

- várhatóan 18 és 20 óra között 4-6 percenként közlekedik,

- várhatóan 21.30-tól üzemzárásig 4-6 percenként közlekedik.

S1 jelzésű autóbusz

A mérkőzés végével autóbuszok indulnak a Pallagi útról (a Nagyerdei Stadion és az Aquaticum között) és a következő útvonalon közlekednek:

Pallagi út - Vigadó tér - Nagyerdei körút - Egyetem sugárút - Bethlen utca - Hatvan utca - Segner tér - Nyugati utca - Széchenyi utca - Piac utca – Nagyállomás.


2014. május 22-én válogatott meccs idejére a szervezők lezárják a Nagyerdei körút Pallagi út és Ady Endre út közötti szakaszát. Ezért 18 órától várhatóan üzemzárásig terelőútvonalon közlekedik a 16-os, 22-es, 22Y-os, 24-es és 24Y-os autóbusz a következők szerint:

16-os autóbusz

- Gyógyszergyár felé: Baksay Sándor utca megállóhely után Baksay Sándor utca (egyenesen) - Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Pallagi út

- Nagyállomás felé: Szociális Otthon megállóhely után Pallagi út (jobbra) - Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Hadházi út

22-es autóbusz

Klinikák megállóhely után Pallagi út - Gyógyszergyár - Pallagi út (jobbra) - Nagyerdei körút (Egyetem felé, balra) - Hadházi út - Beczúr Gyula utca

22Y-os autóbusz

Szociális Otthon megállóhely után a Pallagi út (jobbra) - Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Hadházi út - Beczúr Gyula utca

24-es autóbusz

Köztemető, Főkapu megállóhely után Beczúr Gyula utca - Hadházi út - Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Pallagi út - Gyógyszergyár - Pallagi út - Klinikák

24Y-os autóbusz

Köztemető, Főkapu megállóhely után Benczúr Gyula utca - Hadházi út - Nagyerdei körút (Egyetem felé) - Pallagi út

A terelőútvonalon történő közlekedés miatt megállóhely nem marad ki, de az autóbuszok a terelőútvonalon található megállóhelyeken megállnak.

Jó szurkolást és kellemes időtöltést kívánunk!

- DKV Debreceni Közlekedési Zrt. -


Debrecen - Labdarúgó mérkőzés miatt 2014. május 22-én forgalomkorlátozásra kell számítani.


Debrecen-Nagymacs - Nagymacson az autóbusz forduló átépítési munkálatai miatt a mai naptól, várhatóan június 21-ig változik a közlekedési rend.


Debrecen - A Segner téren, a trolibuszok érkezési megállóhelyén az útburkolat jelentősen meghibásodott, ezért a járataink átmenetileg nem állnak meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában