Helyi közélet

2013.05.07. 10:36

Bolti lopások Debrecenben - Rendőrségi hírösszefoglaló

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, 6 főt körözés alapján, összesen 16 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt 6 főt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 10 személyt fogtak el, 6 főt körözés alapján, összesen 16 személyt állítottak elő a rendőrök, köztük bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt 6 főt. Az ittasság ellenőrzések során 4 esetben mutatott pozitív eredményt a légalkohol-mérő. Megyénk közútjain 1 könnyű, 1 súlyos sérüléssel járó és 1 halálos kimenetelű közlekedési baleset történt.

A Debreceni Rendőrkapitányság bolti lopás miatt 2 férfit vett szabálysértési őrizetbe. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a Hajdúböszörményi Járásbíróság elfogató parancs alapján vett őrizetbe egy 22 éves helyi férfit.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában