Ügyeleti hírek

2024.07.10. 08:32

Traktorral ütköző vonat, villanyoszlopon megálló autó – kedden sem unatkoztak a vármegyei tűzoltók

Közúti balesetekhez és tűzesetekhez is siettek a tűzoltók kedden Hajdú-Biharban.

Haon.hu

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi tegnap este Hajdúsámsonban, a Damjanich utcában – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, a debreceni hivatásos tűzoltók átvizsgálták, majd áramtalanították a járművet. Az autóban csak a sofőr utazott, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Kedden is számos balesethez riasztották a vármegyei tűzoltókat
Kedden is számos balesethez riasztották a vármegyei tűzoltókat
Forrás: Napló-archív

Más esetek is bonyodalmat okoztak

Érintőlegesen ütközött egy mezőgazdasági gép villája egy személyvonat oldalával tegnap délután Nyíradony Tamásipusztán. Az nyíradonyi hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók vonultak a balesethez. Az egységek a vonaton utazó ötvenkét embernek segített a mentesítő buszra történő átszállásban. Az eset során nem sérült meg senki.

Kigyulladt egy harminc négyzetméteres melléképület kedden kora délután Tégláson a Nyárfa utcában. Az épületben tűzifát tároltak. A hajdúböszörményi és a debreceni hivatásos, valamint az újfehértói önkormányzati tűzoltók négy vízsugárral és kézi szerszámokkal oltották a el a tüzet. 

Ötven négyzetméteren égett a bozót és a kommunális hulladék tegnap délután Létavértesen a Vörösmarty utcában. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral avatkoztak be.

Úttestre szakadt egy fa, tizenkét méter hosszú ága tegnap késő este Debrecenben az Esze Tamás utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Lehasadt egy tíz méter magas fa ága és fennakadt a lomboronán, kedden délelőtt Debrecenben a Tócóskert téren . A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában