Ügyeleti hírek

2024.06.18. 08:41

Ezt a grillpartit egy darabig nem felejtik el – Hajdúhadházra is riasztották a vármegyei tűzoltókat hétfőn

Hétfőn is számos esetben kellett a katasztrófavédelem munkatársainak intézkedni, balesethez és tűzesethez is riasztották a tűzoltókat.

Haon.hu

Tűz volt hétfő hajnalban Hajdúhadházon, a Kossuth utcában – közölte portálunkkal a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. Mint írják, egy kerti grillezés után a forró faszén berendezési tárgyakat gyújtott meg a melléképületben. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakók megkezdték a tűzoltást, az egység az utómunkálatokat végezte el.

Tűzeset Hajdúhadházon: egy kerti grillezés után a forró faszén berendezési tárgyakat gyújtott meg
Tűzeset Hajdúhadházon: egy kerti grillezés után a forró faszén berendezési tárgyakat gyújtott meg
Forrás:  Illusztráció / MW-archív

Egy fennakadt faágveszélyeztette a gyalogosforgalmat hétfőn Debrecenben, a Mák utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók emelőkosáron keresztül, láncfűrésszel távolította el az ágat. 

Egy motorkerékpár és egy személyautó ütközött össze hétfőn Balmazújvároson a Csegei utcában. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket. A mentőszolgálat a motorost kórházba szállította. A motorkerékpárból kifolyt az üzemanyag, a tűzoltók felitatták az útról – olvasható a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában