Helyszíni riport

2024.06.25. 16:40

Tragédia Debrecenben: kizuhant egy nő a 13. emeletről

A helyiek szerint sem mentális, sem anyagi gondja nem volt az asszonynak. A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Hajnal László

Megrázó esetről beszélnek a környékbeliek Debrecenben, a Borbíró téren, miután kedden hajnalban tragédia történt: az egyik 14 emeletes panelház felső emeletéről lezuhant egy nő.

debrecen, tragédia
Itt történt a tragédia, ebből a 14 emeletes panelházból zuhant ki a 83 éves asszony
Forrás: Hajnal László

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete érdeklődésünkre megerősítette, a helyszínen bajtársaik egy személy halálának tényét állapították meg.

A Haon stábjának érkezésekor a helyszíni szemle véget ért, és a holttestet már elszállították. Mindössze egy fekete nájlonzsák, egy kerékpártárolóval és deszkákkal lesúlyozva takarta a becsapódás helyét.

debrecen, haláleset, tragédia
A holttestet már elszállították, a helyszínen mindössze egy nájlonzsák található
Forrás: Hajnal László

A helyiek arról számoltak be, hogy már a kora reggeli órákban rendőrségi szalaggal volt körbekerítve a bérház földszinti részén üzemelő kocsma, ahol a nőre rátaláltak.

Nem tudják, mi miatt történhetett a tragédia

Az egyik üzlethelyiség tulajdonosa portálunknak elmondta, személyesen is ismerte a 83 év körüli asszonyt. Elmondása szerint sem demenciával, sem más mentális problémával nem küzdött, korához képest a fizikuma is rendben volt.

Sütött-főzött, vásárolni járt. Úgy tudjuk, anyagi gondja sem volt, így teljesen értetlenül állunk a tragédia előtt

– nyilatkozta. Szóba került, hogy esetleg ablakpucolás közben történhetett-e a baleset, azonban rávilágított, a kérdéses részen nincs közvetlen ablak, a ház park felé eső oldalán végig derékig érő erkélyek találhatóak, ahonnan nem eshet le valaki egykönnyen.

Megkerestük a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, akik azt a választ adták, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, és közigazgatási eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

Bárki kerülhet olyan krízishelyzetbe, amelyet külső segítséggel tud átvészelni. Ha ön is úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 06 80 820 111-es telefonszámot!

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában