Összefoglaló

2024.06.23. 11:15

Még vasárnap is a vihar nyomaival küzdenek a hajdú-bihari tűzoltók

Főleg leszakadt ágak miatt riasztották őket, de Balmazújvároson egy fa is kidőlt az éjjeli zivatarban. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Haon.hu

Szombaton Hajdúböszörmény-Hajdúvid közelében egy hulladéklerakóban keletkezett tűz száz négyzetméteren. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat, olvasható a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Nagyjából harmincszor vonult leszakadt ágakhoz a katasztrófavédelem
Nagyjából harmincszor vonult leszakadt ágakhoz a katasztrófavédelem
Forrás: illusztráció / MW-archív

Létavértes közelében egy autó lesodródott az útról és a tetejére borult. A létavértesi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig egy embert kórházba szállított.

Berettyóújfalu közelében, a 47-es számú főúton két autó ütközött össze. Az egyik autó az árokban állt meg. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járműveket, a mentőszolgálat pedig két embert kórházba szállított.

Harminc riasztást kapott a hajdú-bihari katasztrófavédelem az éjszakai vihar miatt

Szombat éjszaka a balmazújvárosi hivatásos tűzoltókat riasztották Balmazújvárosra, az Oncsa utcába. Egy fa az úttestre dőlt, a tűzoltók láncfűrésszel távolítottak el a fát.

Az éjszakai vihar miatt körülbelül harminc helyre riasztották a tűzoltókat lehasadt faágak miatt. A károk felszámolása jelenleg is tart.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában