Újabb részletek, megszólaltak a szomszédok!

2024.06.14. 08:17

A medencecsontja is eltört a brutálisan megerőszakolt, 78 éves böszörményi asszonynak

A szomszédok is megszólaltak, újabb részletek derültek ki a 78 éves, brutálisan megerőszakolt hajdúböszörményi asszony ügyében. Az erőszaktevő tette megdöbbentette a helybélieket.

Haon.hu

Brutálisan megerőszakolt egy idős asszonyt egy részeg férfi Hajdúböszörményben – derült ki csütörtökön a Debreceni Törvényszék közleményéből. Az esetről riportot készített a Tények is, ahogy az a híradós beszámolóban is hallható volt, a férfi éjjel mászott be a házba és azonnal az alvó nőre támadt. A 78 éves asszony próbált védekezni, de esélye sem volt a fiatal férfivel szemben, aki többször is megerőszakolta.

Brutálisan megerőszakolt egy idős asszonyt egy részeg férfi Hajdúböszörményben
Brutálisan megerőszakolt egy idős asszonyt egy részeg férfi Hajdúböszörményben
Forrás:  Illusztráció / Napló-archív

Súlyos sérüléseket szenvedett a megerőszakolt asszony

Ahogy az esetről korábban részletesen beszámoltunk, a férfi a kerítésén átmászott és meglátta, hogy az utcafront felőli ablak nyitva van. A vádlott letépte a szúnyoghálót és az ablakon keresztül bemászott a lakásba. Az idős sértett az ágyában feküdt és aludt, ekkor csak egy hálóinget viselt. A vádlott által keltett zajra a sértett felébredt, majd a férfi rátámadt a sértettre, ráfeküdt, a száját befogta és a kezeit is lefogta.

A hajdúböszörményi idős asszonynak még a medencéje is eltört.

Ahogy az a Tények riportjában elhangzott, az elkövető a kegyetlenség után nem jutott messzire. A szomszédok kora reggel egy közeli árok partján találtak rá. Többük is megszólalt a brutálisan megerőszakolt, 78 éves hajdúböszörményi asszony ügyében.

Valamikor hajnalban itt láttuk a srácot, itt feküdt a gyepen, hullamerev, részeg volt

– emlékezett vissza egyikük, ekkor persze még a szomszédok sem tudták, hogy a részeg férfi megerőszakolta a 78 éves asszonyt. Mindez csak később derült ki, amikor mentők és rendőrök lepték el a helyszínt.

Szörnyű, szörnyű, mindenki csak néz ki a fejéből, hogy ilyen megtörténik itt és itt élünk 20-30 éve egymás mellett

– adott hangot megdöbbenésének egy másik utcabeli.

A bíróság a férfit hét év börtönbüntetésre ítélte.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában