Boldog nyugdíjas éveket!

2024.06.20. 17:08

Hegedűs László tiszteletére szólaltak meg a szirénák Biharkeresztesen

250 ezer balesetmentes kilométerrel a háta mögött búcsúzik a biharkeresztesi mentőállomás gépkocsivezetője, Hegedűs László Barna.

Haon.hu

Sokat látott kollégától búcsúztak ma a Biharkeresztesi Mentőállomás dolgozói, nyugdíjba vonul bajtársuk, Hegedűs László Barna – hívta fel rá a figyelmet Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat. Mint írják, László 2000. október 16-án csatlakozott az Országos Mentőszolgálat bajtársi közösségéhez, mint mentőgépkocsivezető, azóta számtalan rászorulónak segített és százak köszönhetik neki életüket.

Alapító tagja volt a Biharkeresztesi Mentőállomásnak, aktívan részt vett annak mindennapi életében
Alapító tagja volt a Biharkeresztesi Mentőállomásnak, aktívan részt vett annak mindennapi életében
Forrás: Facebook / Országos Mentőszolgálat

A kezdetektől jelen volt

Alapító tagja volt a Biharkeresztesi Mentőállomásnak, ahol a kezdetekben garázsmesterként is részt vett a mentőállomás mindennapi életében. A jókedélyű életmentő mindig mosolyt tudott csalni a bajtársak arcára, kiemelkedő szakmai teljesítménye pedig példát mutatott a fiataloknak. Gyermekei is az Országos Mentőszolgálatnál teljesítenek szolgálatot, László fia mentőápoló, Vanda lánya pedig oxyológus szakorvosként erősíti a bajtársi közösséget. Lászlót utolsó szolgálata után ünnepélyes keretek közt búcsúztatták bajtársai, ahol átvehette a 250 ezer kilométer balesetmentességért járó oklevelet is – olvasható a bejegyzésben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában