Ezt nehéz kimagyarázni…

2024.06.19. 13:15

Debrecenből indult külföldre dolgozni, elképesztő baleset miatt kellett visszafordulnia – videóval

Fedélzeti kamera vette fel, ahogy egy imbolygó kiás milliós kárt okozott egy másik autóban az autópályán. Kisebb csoda, hogy senki nem sérült meg a pár nappal ezelőtti balesetben.

Haon.hu

Elképesztő jeleneteket élt át testközelből a Kőröshegyi völgyhídon az a sofőr, aki Debrecenből tartott Olaszországba dolgozni még május 12-én. Az esetről készült fedélzeti kamerás videót a Bp-i Autósok Közössége tette közzé, és az látszik rajta, ahogy egy finoman szólva is kiszámíthatatlanul közlekedő kiás előbb egy másik autót előz jobbról az autópályán, majd másodpercekkel később egy kamion mögül kivágva nagy sebességnél nekimegy a belső sávban hajtó kamerás kocsinak. Az ütközés szerencsére csak érintőleges volt, ám az igazán megdöbbentő jelenet csak ezután jött: a Kia sofőrje másodszor is nekiment a vétlen autónak, amikor az utóbbi vezetője megállásra készülve félrehúzódott a sávjában. A két sofőr a balesetet követően kiszállt, majd beszélgetni kezdtek az autópályán, és már csak a gesztikulációból ítélve sem azt tárgyalták meg, hogy melyikük mit reggelizett aznap.

Pillanatképek a videóból – a balesetről készült teljes felvételt a cikk alján nézheti meg
Pillanatképek a videóból – a balesetről készült teljes felvételt a cikk alján nézheti meg
Forrás: YouTube /  BpiAutósok

Többmilliós kár a baleset miatt

A Debrecenből elinduló autós levelet is küldött a portálnak, részletesen is leírva az eset körülményeit.

2024.06.12-én Debrecenből igyekeztem Olaszországba vissza dolgozni, de sajnos csak a Kőröshegyi völgyhídig jutottam el, onnan vissza kellett fordulnom…

Három hónapja vásárolt (nem új, csak számomra, ám de hibátlan) Audimban, a Kiát vezető sofőr kétszer is ütközött és így egy laza 1.5-2 millió forintos kárt okozott.

A közútkezelők szerencsére azonnal ott voltak a baleset után, és a belső sávot mögöttem le is zárták így biztosítva a helyszínt, aztán pár perc múlva már a rendőrök is kint voltak.

A sofőr a helyszínen elismerte a felelősséget, helyszíni bírságot megfizette, szondát fújtak vele, ami semmit nem mutatott, de olyan zavart volt az úr, hogy nem zárom ki azt, hogy bármi más befolyása alatt állt, amire már soha nem derül fény. Ügy lezárva a helyszínen. Várom hogy a biztosítója mit reagál majd…

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában