Fejlesztés

2024.05.27. 10:22

Megújult a Debreceni Törvényszék honlapja, egyszerűsödött az ügyintézés is

A honlap egy sokkal modernebb, áttekinthetőbb felületet kapott, ráadásul teljesen akadálymentesítették, felolvasóprogram is működik rajta.

Haon.hu

Megújult a Debreceni Törvényszék honlapja, valamint a jövőben a bíróság oldalába integrálva működik tovább – olvasható a Debreceni Törvényszék közleményében. A régi cím már automatikusan továbbítja is a látogatókat az új oldalra, mely egy modernebb, áttekinthetőbb felületet kapott.

Mobil eszközökön is elérhető

Mint írják, a több mint tizenkét éves portál átalakítása már időszerű volt, mivel a bíróság folyamatosan fejleszti online szolgáltatásait, ezért ügyfélbarátabbá és könnyebben kezelhetővé tették az oldalukat is, megfelelve a kor elvárásainak.

A törvényszék weboldala ezentúl mobileszközökről is elérhető, ami azért is fontos, mert napjainkban az internetforgalom több, mint 50%-át mobilkészülékek teszik ki.

Azt is kiemelték, az új honlap már megfelel az akadálymentesség tipográfiai feltételeinek; felolvasóprogram által feldolgozható és billentyűzettel navigálható.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában