Összefoglaló

2024.05.14. 08:50

Kuka égett egy debreceni buszmegállóban

De tetőtűz is adott munkát a hajdú-bihari tűzoltóknak. Katasztrófavédelmi hírek hétfőről.

Haon.hu

Égő kukához siettek a debreceni tűzoltók

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Hétfő hajnalban kigyulladt egy kis kuka Debrecenben, a Kishegyesi út és az Építők útja kereszteződésében lévő buszmegállónál. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a tüzet – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Hatszáz négyzetméteren égett a nádcsörmő Hajdúböszörmény közelében, hétfő reggel. A lángok átterjedtek egy munkagépre is. A tűzhöz a debreceni, a hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók vonultak, akik négy vízsugárral oltották el a tüzet.

Szabadtéri tűz volt Derecskén hétfőn, vágástéri hulladék égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. Később Nyírgelsén, a Jókai utcában egy hektáron égett a hulladék és az összehordott gallyak. A nyíradonyi és nyírbátori hivatásos és a szakolyi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Fél hektáron égett Hajdúszovát külterületén az erdő aljnövényzete, azt a hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók oltották el kéziszerszámokkal.

Lakóház tetőszerkezete égett Újlétán, a Rákóczi utcában, hétfő délután. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában