Sziréna

2023.09.23. 18:03

Karambol a 4-es főúton, Kabánál – mezőgazdasági vontató és személyautó ütközött – fotókkal, videóval

Az autó árokba borult, és a tetején áll.

Haon.hu

Forrás: Tóth Imre

Mezőgazdasági vontató és személyautó ütközött Kaba külterületén, a 4-es főút 193-as kilométerénél, a Debrecen felé vezető oldalon. A katasztrófavédelem közlése szerint a személyautó árokba borult, és a tetején áll. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók helyszínt biztosítanak, és majd áramtalanítják a gépkocsit, miután azt kerekeire állítják. A főúton félpályán halad a forgalom.

Az esettel kapcsolatban kerestük az Országos Mentőszolgálat munkatársait. Érdeklődésünkre tudatták, a helyszínről egy súlyos és két könnyebb sérültet szállítottak kórházba. Információink szerint gyerek is utazott az autóban.

Helyszíni információink szerint a gépjárműben volt egy cicamobil, melyből az ütközés következtében kiszökött a cica. Úgy tudjuk, az állat bűvészprodukciók rendszeres szereplője, artista, betanított cica, amivel a gépjármű tulajdonosa kereste a kenyerét. A macska a kukoricásba menekült, a tűzoltók nagy erőkkel keresik a cicát, eddig sikertelenül.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában