Ügyeleti hírek

2023.08.22. 08:35

Bajba jutott egy kölyökkutya Hajdú-Biharban, a tűzoltók kimentették

Újabb avartüzekhez is igyekezniük kellett a lánglovagoknak.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Lehasadt egy faág Debrecenben, a Jerikó utcában, hétfőn. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel vágták le az ágat – olvasható a Hajdú-Bihar Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

Csatornaparton nádas égett száz négyzetméteren Egyeken, a Fasor utcában. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal fékezték meg a lángokat.

A közleményből kiderült, hogy Hajdúböszörmény-Pród közelében az M3-as autópályán egy autó az oldalára borult. A hajdúböszörményi és hajdúnánási hivatásos tűzoltók átvizsgálták és áramtalanították a járművet. A mentőszolgálat az autó két utasát kórházba szállította.

Pocsajon, a Mező utcában az avar égett hatszáz négyzetméteren. A létavértesi önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Egy kistestű kölyökkutya feje egy lakókocsi alvázába szorult hétfőn Hajdúsámsonban, a Gólya utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók feszítő-vágóval szabadították ki az állatot, a kutya nem sérült meg – zárta összefoglalóját a katasztrófavédelem.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek közül egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány egy személyt fogott el, akit főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből hat főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.

 

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában