Ügyeleti hírek

2023.06.01. 12:22

Családi ház és raktárépület is lángolt Hajdú-Biharban

A rendőrség 20 személyt fogott el.

Forrás: Illusztráció / Napló-archív

Szerdán egy kétszintes családi ház égett teljes terjedelmében Hajdúböszörmény-Bodaszőlőn, a Lorántffy kertben. A hajdúböszörményi és debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották a lángokat ezzel egy időben egy gázpalackot is kivittek az épületből. A ház lakói nem sérültek meg, de otthonuk lakhatatlanná vált - olvasható a katasztrófavédelem összefoglalójában. 

Két autó ütközött össze Berettyóújfaluban, a Tardy úton. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók a járműveket átvizsgálták és a forgalmi akadályt megszüntették.

Szerda éjszaka tűz ütött ki egy raktárépület ötven négyzetméteres helyiségében Balmazújvároson, a Böszörményi úton. Egy lámpatest gyulladt meg. A balmazújvárosi önkormányzati és a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók kiérkezésére a helyszínen tartózkodó biztonsági őr porral oltóval megfékezte a tüzet. A tűzoltók az épületet átvizsgálták és átszellőztették. A mentőszolgálat a biztonsági őrt füstmérgezés gyanújával kórházba szállított.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány 20 személyt fogott el, közülük két embert az ellenük érvényben lévő körözés alapján, öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 13 külföldit pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 11 személyt állítottak elő, ebből hét főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés nyolc esetben történt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában