Összefoglaló

2023.04.12. 07:56

Tűz volt egy telephelyen a 47-es főút mellett

A debreceni tűzoltók kukát oltottak, a nánásiak balesetnél segítettek. Ügyeleti hírek keddről.

Forrás: illusztráció / Napló-archív

Berettyóújfalu közelében, a 47-es számú út mellett, egy telephelyen autóalkatrészek és papírhulladék égett. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal és egy vízsugárral fékezték meg a lángokat – áll a vármegyei katasztrófavédelem ügyeleti összefoglalójában.

Kedd délelőtt egy kisteherautó az oldalára borult Hajdúböszörmény-Pród közelében, az M35-ös autópályán. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók vontatókötél segítségével a kerekeire állították a járművet, és elvégezték az áramtalanítást. A sofőr a balesetben nem sérült meg.

Egy kuka égett tegnap a debreceni Wesselényi utcában. A helyi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott lévők eloltották a tüzet, így az egység az utómunkálatokat végezte el.

Öt hektáros területen égett a nádas és a gaz kedd délután Tetétlennél, a Bocskai utcában. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók két vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában