Sziréna

2023.03.21. 09:59

Elsodort egy Debrecenben közlekedő sofőr egy gyalogost, mégse hívták se a rendőröket, se a mentőket

A gépjármű vezetőjének jelentkezését várja a rendőrség.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzen a gépjármű vezetője

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozásának vétségének gyanúja miatt – tudatta a police.hu keddi közlésében.

A rendelkezésre álló adatok alapján március 13-án 14 óra 30 perc körül Debrecenben, a Bartók Béla utcáról jobbra akart kanyarodni a Pesti utcára egy ismeretlen férfi által vezetett, ismeretlen típusú személygépkocsi. Kanyarodás közben nekiütközött egy gyalogosnak, aki elesett. A férfi felajánlotta a segítségét, azonban a gyalogos asszony nem hivatkozott sérülésre, a helyszínre se rendőrt, se mentőt nem hívtak. A 64 éves nő azonban később sérülései miatt ellátásra jelentkezett a kórházban.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzen a gépjármű vezetője, valamint azok jelentkezését is várják, akik látták a balesetet.

Jelentkezni a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám) lehet, vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában