Összefoglaló

2022.10.04. 08:18

Leszakadt faágak és baleset miatt is riasztották a debreceni tűzoltókat

A rendőrök sem tétlenkedtek, három körözöttet fogtak el.

Forrás: Illusztráció/Napló-archív

Fotó: TÓTH IMRE

Egy tízméteres fa felső két ága lehasadt, a forgalmat veszélyeztette hétfőn a debreceni Hódos Imre utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal eltávolították az ágakat – tudatta a katasztrófavédelem. 

Két autó ütközött össze Debrecenben, a Hadházi úton tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók vonultak, akik átvizsgálták a járműveket, és elvégezték az áramtalanítást. Az egyik autóból kifolyt az olaj, a tűzoltók felitatták azt. A mentőszolgálat az utasokat kórházba szállította.

Három körözött egy nap alatt

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyből egy súlyos, egy pedig könnyű sérüléssel végződött – írja a police.hu. 

A szolgálatot ellátó állomány három személyt fogott el az ellenük érvényben lévő körözés alapján. 

A rendőrök 13 személyt állítottak elő, ebből öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés kilenc esetben történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában