Baleset

2022.09.14. 19:22

Centiken múlt egy idős nő élete Konyáron – Videón, ahogy a tűzoltók kimentik a roncsból

A személyautót vezető férfi figyelmetlensége okozhatta a keddi karambolt.

Forrás: Tények

Ahogy arról a katasztrófavédelem híradása nyomán a Haon is beszámolt, kedden egy személyautó hajtott hátulról egy kisteherautóba Konyáron, az esethez a tűzoltókat és a mentőszolgálat munkatársait is riasztották.

Szerda esti adásában a Tények új részleteket közölt a karambolról, a megfeszített mentési munkálatokról pedig egy hosszabb videót is bemutattak. A hírműsorban elhangzottak szerint a kocsi a hatalmas sebességgel ütközött az italokat szállító járműnek, a ponyvás pótkocsi szinte az egész autót felszántotta, a plató a kocsi utasterébe fúródott.

Az asszony az anyósülésen ült, súlyosan megsérült, néhány centin múlott az élete. Nem tudták az oldalsó ajtókon kimenteni, a tűzoltók a csomagtartón keresztül, hordágyon emelték ki.

A Tények szerint a kocsit vezető idős férfi figyelmetlen volt, nem vette észre az út szélén álló italszállítót, ezért ütközött neki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában