Ügyeleti hírek

2022.03.15. 10:05

Avartüzekhez riasztották a tűzoltókat hétfőn

A száraz időjárás miatt sok esetben volt szükség a lánglovagok segítségére.

Forrás: Napló-archív

Komposztálóban tárolt növényi hulladék égett hétfőn reggel Hajdúszoboszlón az Alkotás utcában. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a tüzet - számolt be róla a katasztrófavédelem. 

 

A Konyár és Hosszúpályi közötti külterületen ezerötszáz négyzetméteren égett az avar. Itt a létavértesi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Délután pedig Konyár – Sóstón százötven négyzetméteren égett az avar. Ezt a tüzet a létavértesi önkormányzati és a konyári önkéntes tűzoltók oltották el.  

 

Építési hulladék égett Debrecen, az Acsádi úton tegnap kora délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal eloltották a tüzet. Hosszúpályiban, a Galamb utcában ezer négyzetméteres területen égett az avar hétfőn a kora délutáni órákban. A létavértesi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral avatkoztak be.

 

Hajdúsámsonban, a Táncsics utcában és a Krúdy Gyula utcában is négyhektáros területen égett az avar tegnap délután. A debreceni hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

 

Bihartorda külterületén ötszáz méter hosszan égett a csatornapart, itt a püspökladányi hivatásos tűzoltók avatkoztak be. Biharnagybajomban pedig a szabadság utcában avatkoztak be az égő avar miatt

 

Hajdúhadházon az Epres utcában ezer négyzetméteres terület égett az avar, itt a Hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók munkájára volt szükség hétfőn délután. Berettyóújfalu közelében pedig a 47-es számú főút mellett égő aljnövényzetet oltották el a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók hétfőn kora este.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában