Frissítve

2022.02.05. 23:29

Terepjáró és vonat ütközött Konyáron

A tűzoltók és a mentők is a helyszínre siettek.

Forrás: Tóth Imre

Vonattal ütközött össze egy terepjáró Konyáron, a Debreceni utcai vasúti átjáróban szombat este. Információink szerint az autóban hárman utaztak, a mentők egy személyt kórházba szállítottak. A baleset következtében jelentős anyagi kár is keletkezett.

Megkeresésünkre a megyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya közölte: a baleset 21.20-kor történt a jelzőtáblával biztosított vasúti átjáróban. A rendőrségi tájékoztatás szerint a személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között a vonat elé hajtott. Az autóban utazók közül egy fő könnyebben megsérült, a vonat utasai nem szenvedtek sérülést.

 

A baleset körülményeit a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.

 

A helyszínre több mentőegységet is riasztottak, ahol az eset következtében egy fiatal férfi szenvedett könnyebb sérüléseket tudatta portálunkkal az Országos Mentőszolgálat kommunikációs osztálya. Ellátást követően stabil állapotban szállították kórházba.

 

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt érvényben, a kimaradt járatok helyett pótlóbuszok szállították az utasokat. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában