ügyeleti hírek

2021.05.06. 08:16

Hasadtak a faágak, lángra kapott egy melléképület – a tűzoltók máris úton voltak

Fotó: illusztrácó / Shutterstock

Délelőtt egy nagyméretű juharfa ága lehasadt, a gyalogos forgalmat veszélyeztette Balmazújvároson, a Kossuth téren. A balmazújvárosi önkormányzatii tűzoltók motoros láncfűrésszel avatkoztak be.

Tíz méteres fa egyik ága leszakadt Debrecenben, a Thaly Kálmán utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül motoros láncfűrésszel vágták le az ágat.

Melléképület fele égett Létavértesen, a Víztorony utcában szerda délután. A létavértesi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat – tájékoztatott Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában nem jutott a rendőrség tudomására személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset – írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, akik közül nyolc főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt pedig a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 16 személyt állítottak elő, közülük 10 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hét esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában