ügyeleti hírek

2020.08.03. 08:51

Vasárnap is törtek a faágak Debrecenben

Viszonylag csendesen telt a hét utolsó napja a megyében.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Több faág leszakadt és veszélyeztette a forgalmat vasárnap délelőtt a debreceni Dienes János utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel levágták az ágakat.

Debrecenben, az Egyetem sugárútra riasztották a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit. Füst szivárgott egy lakásból, emiatt vonult az egység. A lakásban élő idős ember elesett a kádban, emiatt égett le az odakészített étel. A tűzoltók kiemelték a sérültet, a mentőszolgálatnak átadták, majd a lakást és a lépcsőházat kiszellőztették – összegezte a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Hajdú-Bihari Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására.

A szolgálatot ellátó állomány 13 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján, míg öt külföldit az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt.

A rendőrök 14 személyt állítottak elő, közülük három főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában