Közbeszerzés

2023.06.06. 15:19

Félmilliárd forintért telepítenek növényeket a BMW-gyár környezetében

Debrecenben számos helyen zajlik fatelepítés

Forrás: Illusztráció: Napló-Archív

Egy helyi cég végezheti az Észak-Nyugati Gazdasági Övezet infrastruktúra fejlesztéshez kapcsolódó növénytelepítési munkáit közel félmilliárd forintért – derül ki a Közbeszerzési Értesítő június 2-ai számából.

A nyertes vállalkozás feladata a debreceni önkormányzat közigazgatási területén belül a szükséges finom tereprendezési, humuszolási feladatok elvégzése, valamint a területek füvesítése. Szükséges kétszer átiskolázott, elsőosztályú előnevelt, 12-14 centiméter törzs-körméretű sorfák telepítése, melyeket vadrágás elleni fatörzsvédő-hálóval, valamint damilos fűkasza okozta törzssérülés elleni műanyag törzsvédővel kell ellátni. 

A telepített növények utógondozása nem a nyertes cég feladata lesz. Főbb mennyiségként mintegy 1315 telepítendő fát, 30 ezer cserjét, 22,4 ezer négyzetmétenyi füvesítendő területet jelöl meg a dokumentum.

Hat ajánlat érkezett, a nyertes céggel május 22-én kötött szerződést az önkormányzat nettó 498 millió 715 ezer 300 forint összegre.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában