Februárban már kezdhetnek

2022.12.28. 16:00

Nádudvar és Kaba szemetét gyűjtik össze

Két település szelektív hulladékának kezelésére keresnek vállalkozót.

Többek közt a papírhulladékot kell gyűjteni, bálázni Illusztráció: MW-Archív

Elkülönítetten (szelektíven) gyűjtött csomagolási hulladékok komplex kezelését kell elvégeznie Nádudvar és Kaba közigazgatási területén annak a vállalkozásnak, mely megnyeri a Nádudvari Településfejlesztési és Városgazdálkodási Nonprofit Kft. által indított közbeszerzési eljárást.

A Közbeszerzési Értesítőben december 28-án megjelent részletes felhívás szerint a nyertes ajánlattevő feladata a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás keretében a hulladékgazdálkodási közszolgáltató alvállalkozójaként, a Nádudvari Nonprofit Kft. által Nádudvar és Kaba településeken és ezen települések gyűjtőpontjain elkülönítetten (szelektíven) gyűjtött csomagolási hulladékok komplex kezelése (előkezelése, bálázása, tárolása, és a keletkezett hulladék/haszonanyagok átadása), illetve az előbbi anyagáramokkal kapcsolatos adatszolgáltatás teljesítése, anyagáramok rendszeres leltározása.

Az átlagosan havi 24 ezer kilogramm (+ 10 százalék) mennyiségben elkülönítetten gyűjtött hulladék beszállításából le kell válogatnia és báláznia a papír-, műanyag-, fém- és társított csomagolási hulladékot a Kft. telephelyén, továbbá feladata a válogatási maradék kezelése, üveg anyagáram tárolása, hasznosítónak történő átadása. A beszállítás ütemezése a régióban meghirdetett hulladékszállítási naptár alapján történik, jellemzően heti gyakorisággal csütörtöki és pénteki napokon.

A tervezett kezdés 2023 február 1., a befejezés 2023. június 30.. Amennyiben a megfelelő feltételek rendelkezésre állnak, a szerződés automatikusan meghosszabbodik 2023. október 31-ig. 
Az ajánlatokat január 11-ig várják.

HBN

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában