új eljárás

2019.12.22. 17:07

Csodás tekintet műpilla nélkül

A saját pillaszálakat a töveknél emelik meg, ezzel a „nyitott szem” hatás elérve.

A szem a lélek tükre, melyre a nők különösen nagy hangsúlyt szeretnek fektetni. Ma már nemcsak szempilla-göndörítőkkel és műszempillával érhető el a csábító tekintet, hanem egy új eljárással, a szempillaliftinggel is látványos eredmény érhető el. – Az 1D szálas műszempilla építése során a saját pillákra építjük a műpillát. A liftingnél a saját pillát kezeljük anyagokkal: göndörítő, fixálóval, ezt követően pedig hidratáló, keratinos szerekkel ápoljuk. A műszempillával ellentétben épp a hidratáló kezelésnek köszönhetően a liftingnél nem törnek vagy roncsolódnak a pillák – tudtuk meg Kissné Éva kozmetikustól.

Látványos hatás

A kozmetikai iparban eddig is létezett az úgynevezett szempilladauer, ilyenkor azonban csak a szempillák végét göndörítették, a liftingeljárás során egy szilikonsablonra vagy -padra ragasztva a saját pillaszálakat a töveknél emelik meg, ezzel a „nyitott szem” hatás elérve.

Mint azt a szakember elmondta, a szempillaliftinget azok is használhatják, akik a D pilla ragasztójára allergiásak, vagy épp csak pihentetnék a műpilla után a sajátjukat, ugyanakkor azt szeretné, hogy jobban látszódjanak a pilláik. – A rövid vagy egyenesen növő szálaknál is látványos hatás érhető el, csakúgy, mint azoknál a vendégeknél, akinek kicsit lóg a szemhéjuk. A világos, szőke szempillájú vendégeknek is javasolni szoktuk, mert az eljárás bizonyos lépésénél a szempillák befesthetők tartós szempillafestékkel, amivel még szebb végeredményt kaphatunk – fűzte hozzá a kozmetikus.

A kezelést követően 48 óráig – csakúgy, mint a D-s műszempilláknál – kerülni kell a gőzt és az olajos lemosókat, ezután azonban bátran használhatunk bármilyen kozmetikai terméket. – A különböző cégek más-más tartósságot mondanak, általában 3-6 hét még a pillák visszanyerik az eredetei állapotukat – fűzte hozzá a kozmetikus.

PTZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában