360 fokos videó

2019.05.19. 15:56

Debrecenben is bemutatta legújabb kollekcióját Hódi Pamela

Divatbemutatóval ünnepelték a szépséget, a trendeket és a sokszínűséget Debrecen szívében.

Fotó: Kiss Annamarie

Nyolc gyönyörű lány mutatta be a Hódi Pamela nevével védjegyzett legfrissebb ruhakollekciót Debrecenben a hét végén. A modell, valóságshow-szereplő, műsorvezető, üzletasszony nem első alkalommal járt a cívisvárosban, mostani látogatása azonban különösen fontos számára.

– Voltunk már Debrecenben, de most ennek a meghívásnak különösképpen örültünk, hiszen egy divatbemutató az apropója – mondta Pamela a fashion show kapcsán.

A bemutatón énekesek és táncosok előadásai szórakoztatták a nagyérdeműt. A Tóth Valentina által szervezett White Circus Night produkcióiból láthattunk újra néhányat, így Rhona N Philomare, tunéziai származású énekesnő csodás hangjával kápráztatta el a közönséget, majd Pataki Magyar Gabriella hastánc műsora, a No Comment hip hop showja, valamint a Gravity előadása színesítette a divatbemutatót. Az eseményen a hangsúly természetesen a ruhákon volt.

 

– Az új kollekció igazából ugyanolyan letisztult vonalat képvisel, mint az eddigiek. Színek tekintetében a már jól bevált pink mellett újdonságként behoztuk citromsárgát is – osztotta meg velünk Pamela, aki a ruhákat főként a 30 és 40 év közötti nőkön tudja elképzelni, de a fiatalabbak, sőt az idősebbek is szívesen hordják ezeket a darabokat, például a celeb 54 éves anyukája is szívesen viseli őket.

KD

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában