Bulvár

2023.08.29. 11:59

Biztonsági őrökkel védték a mulatós sztárt esztári koncertjén

Hatalmas érdeklődés övezte a Jolly fellépését a lecsófesztiválon.

Haon.hu

Forrás: MW-archív

Jolly, a mulatós sztár az Esztári Lecsófesztiválon lépett színpadra a hétvégén. Koncertje végén készült egy fénykép, amely váratlan részletet mutat. Az énekes a biztonsági őrökből álló sorfal előtt pózolt – olvasható a Ripost cikkében.

A lecsófesztiválon több színpad is volt, az én koncertemet pedig egy kisebb színpadra tervezték, ahol nem volt semmilyen kordon az előadó és a közönség között. Biztosan arra számítottak a szervezők, hogy 50-100 idős néni fog majd ücsörögni székeken. Hát nem így volt. Több mint kétezren gyűltek össze, köztük sok fiatallal

– mesélte az énekes a lap érdeklődésére.

– A főszervező először azt javasolta, hogy települjünk át a nagyszínpadra, de ebbe nem egyezhettem bele. Legalább félóra csúszás lett volna átvinni a hangtechnikát, a felszerelést. Ezt nem tehettem meg a közönségemmel, ráadásul aznapra volt egy másik bulim is leszervezve, ahová oda kellett érnem. Így maradt a kisszínpad: azt mondtam, itt kell megoldaniuk – ismertette a történet részleteit Jolly.

A szervezők azonnal összecsődítettek vagy nyolc biztonsági őrt, akik élő sorfalat alkottak a színpad előtt. Szükség is volt erre, mert mielőtt kiálltam volna, többen fel is ugrottak a színpadra, pénzt dobáltak. A főszervezőnek kellett rendet parancsolni

– zárta gondolatait Jolly a Ripost cikkében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában