Premier

2023.01.07. 12:54

Irány a 2000-es évek! – Amerikai-magyar énekesnővel készített új dalt a debreceni tanár

Mutatjuk a videóklipet!

Forrás: Krecsmarik Áron

A 24 éves zenész, dalszerző, énekes, a Debreceni Karácsony Sándor Általános Iskola tanítója, Krecsmarik Áron kiskora óta foglalkozik zenével, és három éve dalszerzéssel is.

Szombaton megjelent Kowalski Carivel készített legújabb pop-rock stílusú dala, a Valaki.

Forrás: Krecsmarik Áron

A félig amerikai, félig magyar származású Carivel a véletlennek köszönhetően, Tik-Tokon találtak egymásra. Azonos volt a zenei ízlésük; Áron felfigyelt a nemrég megjelent dalára, így felkérte őt a közös munkára. A kezdetektől érezték a közös hangot, így nagyon gördülékenyen ment a dalszerzés.
– Szerettünk volna egy olyan témájú szöveget írni, amivel a mai fiatalság nagy része azonosulni tud. Témáját tekintve a dal a mai fiatal generáció hétköznapi csalódásait veszi sorra, azokat a napokat, amikor ellened fordul a világ. Ezek mellett rávilágít arra, hogy teljesen rendben van az, ha másabb vagy az átlagnál, úgyis mindig lesz valaki, akinek nem lehet megfelelni. És ez így van rendjén – fogalmazott.

A dalhoz készített klip a 2000-es évek pop-punk korszakát idézi. Gördeszkások, BMX-esek is feltűnnek az utcai graffitis környezetben.

Áron hozzátette, zenekarával, a Toomorrow-val azon dolgozik, hogy eddigi szerzeményeit a közönségnek is megmutassák, és még jobban köztudatba hozzák ezt a sítlust Magyarországon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában