tisztújítás

2020.12.16. 17:59

Sütő Csilla a teniszszövetség új főtitkára

Korábban hét éven át dolgozott az MTK Budapestnél, többek között sportszolgáltatási igazgatóként.

A Magyar Tenisz Szövetség (MTSZ) elnöksége Sütő Csillát nevezte ki az MTSZ főtitkárának.

A szövetség honlapja szerint a pozícióra nyolc pályázat érkezett és az elnökség tagjai ezek közül egyhangúlag Sütő Csilláét választották ki. Az MTSZ történetének első női főtitkára január elsejétől kezdi meg munkáját.

A weboldal emlékeztet rá, hogy Sütő Csilla korábban hét éven át dolgozott az MTK Budapestnél, többek között sportszolgáltatási igazgatóként, illetve a kiemelkedő tehetségek sportkarrierjét segítő Brüll Alfréd Akadémia igazgatójaként.

„Az MTSZ vezetése ezúton is köszöni a december 31-ével leköszönő főtitkár, Juhász Gábor február óta tartó munkáját, amellyel a szövetség elnökségét segítette egy rendkívül kritikus időszakban, illetve mindazt, amit az elmúlt évtizedekben a magyar teniszsportágért tett” – írta a honlap.

A női válogatott szövetségi kapitánya Richter Attila távozása után vette át a főtitkári feladatokat, aki ellen a szövetség feljelentést tett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában