Bulvár-celeb

2024.06.17. 22:55

Lagzi Lajcsi lánya nem szégyenlős: levideózták, ahogy nyelves csókot vált a szerelmével

Nem is kérdés: nagyon szenvedélyes a szerelem, a párocska nyilvánosan sincs zavarban.

MW

Fotó: Bors/Fejér Bálint

Galambos Lajcsi lánya csak úgy tündököl, mióta rátalált a szerelem. Az ország trombitásának lánya, aki divattervezőként építi karrierjét, még nőnapon mutatta meg, mekkora csokor virágot kapott szerelmétől, az üzletember Csipak Pétertől. Azóta alig láthattuk őket közös képen, ugyanis nem osztottak meg a kapcsolatukról semmit, viszont a minap Bogi egy videót osztott meg magáról és párjáról, ami igazán feltüzelte a kedélyeket. Így csókolja milliárdos szerelmét a kreatív sztárcsemete:

Hatalmas csók

Bogi és Péter közös videójában Budapest egyik népszerű sétálóutcájában láthatjuk a szerelmeseket, miközben éppen egymást falják.

Nem túlzás, tényleg nagyon heves csókok közepette kapták le a divattervezőt és az ingatlanfejlesztéssel foglalkozó befektetőt. Maga Bogi osztotta meg a videót közösségi oldalán, amelyhez szívecskét írt. Így biztosra vehetjük, hogy kapcsolatuk töretlenül épül. 

De nemcsak a kapcsolatuk van sínen, hanem Lajcsi lányának a karrierje is.

Galambos Lajcsi lánya egyre népszerűbb

Ha karrierről van szó, észrevehető, hogy Bogi mennyit tesz bele, hogy ruhamárkája sikeres legyen. Nemrég tartott egy divatbemutatót, amely nagy népszerűségnek örvendett, mondhatni a celebvilág krémje reprezentálta magát a helyszínen és a párja is ott volt. Az sem lenne feltétlenül meglepő, ha az eseményen készült volna a videó, amit megosztott a pár, ugyanis látszólag a helyszín és Boginak az eseményen viselt ruhája megegyezik.

Mindemellett Boginak nemcsak a ruhamárkája, hanem a speciális alkotásai is nagy sikernek örvendenek, ugyanis a ruhatervező a legnagyobb előadókat öltözteti. Úgy tűnik, fényes jövő előtt áll az ország trombitásának lánya, akinek édesapja hamarosan szabadul a rá kiszabott börtönbüntetésből – írja a Bors.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!