Bulvár-celeb

2023.03.25. 05:05

Most éppen ezért estek neki Berki Mazsinak

Tényleg minden mű rajta?

Forrás: Bors

Követői számára olyan, mintha nyitott könyv lenne Berki Mazsi élete. Mindent tudni vélnek, elég egy poszt ahhoz, hogy egyesek teljes „kórképet” állítsanak fel a sztáranyukáról. Instagram-oldalára feltöltött fotója is ezt igazolja, ahogy az mindig is lenni szokott, valóságos kommentháborút indítottak el a rajongói. Most kivételesen megosztotta az embereket, ugyanis van, aki aggodalmát fejezte ki, miszerint Mazsi túl sokat fogyott – nem mintha valaha is túlsúlyproblémái lettek volna –, míg mások negatív véleményükkel árasztották el Berki Krisztián özvegyét – írja a Bors.

Néhány héttel ezelőtt a luxusnyaralásáról – melyre új párjával utazott – posztolt bikinis fotó után indultak el a találgatások, vajon új ciciket kapott-e Berki Krisztián özvegye. Az egyik nagy bulvárcsoportban a képeit vizsgálva elég nagy volt az egyetértés abban, hogy a mellei nem valódiak. A jobban informáltak azt is tudni vélték, hogy gazdag barátjától kapta ajándékba a szilikonjait. Úgy tűnik, még mindig sokakat zavar ez a tény, ugyanis minden posztja alatt újra és újra előkerül ez a téma. Ezúttal sem volt ez másképp:

„Szilikon kicsit túl lett méretezve”

– írja egy „hozzáértő”, akihez mások is csatlakoztak. Többen úgy vélik, Mazsi is belépett a műcsajok csoportjába.

„Műszempilla. Műhaj. Műcsöcs. Miss Fake Beauty”

– írta picit sem visszafogottan egy másik követő, azonban úgy tűnik, ezzel nem mindenki ért egyet.

„Sokkal jobban nézel ki, mint régen. Ne haragudj, de látszik, hogy a Te utadat járod és ez tetszik” 

– olvasható a másik hozzászólásban.

 

 

Címkék#Berki Mazsi

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában