A Dal 2020 döntőse

2020.03.24. 16:43

Saját dallal biztat az otthonmaradásra Ember Márk (videó)

Ember Márk saját dallal biztat a járványügyi helyzetben az otthonmaradásra, az énekes lakóhelyén készült hanganyag és videóklip keddtől hallható a Petőfi Rádióban – közölte kedden az MTVA Sajtó Osztálya.

Ember Márk a Tovább című dalt adja elő A Dal 2020 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2020. március 7-én.

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

A Dal 2020 döntőse a Maradj otthon, mert van miért című zenei produkcióval csatlakozott a Petőfi Rádió magyar zenészeket megszólító kezdeményezéséhez és otthonmaradós dallal jelentkezett olvasható a közleményben.

Arra szeretnék kérni mindenkit ezzel a dallal, hogy, maradjon otthon. Mi azzal tudunk a legtöbbet segíteni a több ezer egészségügyi dolgozónak, hogy egy kicsit kibírjuk a négy fal között. Menni fog! Vigyázzunk egymásra! Most megmutathatjuk, hogy mit hívunk összetartozásnak!

idézi a közlemény Ember Márk énekest.

Borítókép: Ember Márk a Tovább című dalt adja elő A Dal 2020 televíziós show-műsor döntőjében a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) óbudai stúdiójában 2020. március 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában